Selecteer een pagina

About ILoveKeepen.nl

Hi!

Welkom op Ilovekeepen.nl. Dé nieuwe trots van EKA! Ik ben Nastasjia (Stas) Erasmus en in 2011 ben ik de Erasmus Keepers Academy (EKA) gestart. Samen met mijn team van ervaren keepertrainers helpen wij dagelijks onze keepers hun doel te behalen: De beste keeper worden en daardoor de top te behalen!
Op de website van Erasmus Keepers Academy kun je alles lezen over onze veld- en zaalacademie.

ILK – (I love keepen) is ontstaan door mijn passie voor keepen en de behoeftes van de Erasmus Keepers Academy (EKA) keepers. De keeper in het logo is een foto van mij toen ik keepte. Maar… het is niet alleen een foto in keeperskleding. Het staat voor de drive, het doorzettingsvermogen en de hoge kwaliteit van iedere keeper op de Erasmus Keepers Academy.

Ik was nooit tevreden over de stof van de keepersshirts. De breedte van de mouwen waren nooit goed waardoor de shirts niet goed aansloten. Keepers moeten vaak veel moeite doen om hun ellenboogbeschermers onder de mouwen van de bodyprotector vast te maken of hun bewegingen worden beperkt doordat de mouwen die te strak worden aangetrokken. Ik heb gezien dat shirts zwaar worden als ze nat zijn. Naast deze ongemakken zijn de modellen vaak heel groot en ziet het er – niet geheel onbelangrijk – niet cool uit. Dit waren voor mij redenen genoeg om een eigen keepershirt te ontwerpen. Dit shirt is gemaakt van zeer goede kwaliteit stof: licht en ademend. Daarnaast droogt de stof snel en sluit het nauw aan om de bodyprotector. De mouwen zijn op een manier ontworpen dat de elleboogbeschermers gemakkelijk aan- en uitgetrokken kunnen worden. Het ILK logo, de keeper, staat op de linkerborst.

Bij keepersbroeken zie ik vaak dat als keepers een grondactie maken hun broekspijp omhoog kruipt of dat de vorm van de overbroeken niet passend zijn op een keepersbroek waardoor het er slordig uitziet. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een keepersbroek van zeer goede kwaliteit stof hebben ontwikkeld. Door de speciale binnenbroek kruipt de overbroek niet omhoog bij bewegingen. De overbroek is lang genoeg zodat deze over de keepersbroek valt. Het ILK logo zit wederom links.

Na afloop van een training dragen keepers vaak een sweater van een hockeymerk. Hoe gaaf zou het zijn om een sweater, die speciaal voor keepers is gemaakt, te dragen?
Een comfortabele trui die warm en zacht is van binnen en stoer van buiten. Of je deze nu draagt voor het trainen, na je wedstrijd of tijdens sociale gelegenheden: de ILK sweater zit altijd goed. En dat is wat deze trui zo uniek maakt. Je draagt niet zomaar een sweater, je draagt de ILK sweater die speciaal is ontworpen voor hockeykeepers, voor jou!

Waarom ILK kleding dragen? Er bestaat niet een exclusief merk dat speciaal voor jou als hockeykeeper is ontworpen en ontwikkeld. Er bestaan natuurlijk merken met keepersspullen, maar iets wat exclusief voor de hockeykeeper is ontwikkeld bestaat nog niet terwijl hier wel veel behoefte aan is. ILK biedt de oplossing!

Dit waren voor mij genoeg redenen om een eigen lijn te ontwikkelen waar ik volledig achter sta. Het is een functionele lijn die jou als keeper ook nog eens laat stralen op het veld. Dit allemaal wordt bedacht en ontworpen door EKA-keepers en is bedoeld voor alle hockeykeepers wereldwijd.

Er is heel goed nagedacht over stoffen, functionaliteit en de uitstraling van de kleding. Ons logo zal altijd links op het kledingstuk staan. Hier is voor gekozen omdat ons eerste product het keepersshirt was. Het logo zit dicht bij je hart, net als dat keepen in ons hart zit. Wij hebben het logo daarom op alle kledingstukken links geplaatst. Het keepertje op het keepersshirt en de overbroek zitten in één lijn onder elkaar. Wij doen niet zomaar iets bij I love keepen. Alles heeft een verhaal. En alles moet effectief, functioneel en van een zeer hoge kwaliteit zijn, want daar staan wij bij EKA en ILK voor!

Wij als keepers delen dezelfde passie. Hoe leuk als wij elkaar door middel van deze kleding herkennen? Draag, deel en herken je mede-keepers. Kwaliteit, functionaliteit en de wauw-factor in één. Wij van EKA zijn apetrots op onze kledinglijn en kunnen niet wachten jou hierin te zien schitteren op het veld!

Momenteel zijn wij bezig met de productie van onze nieuwste lijn. Houd de site en onze Social Media goed in de gaten.

Let’s KEEP in touch!

Nastasjia (Stas) Erasmus